Urban Cammo

Daniel Hull by Jaume Illa Bonany01

Modereportages hoeven niet standaard te zijn, dat bewijst Jaume Illa Bonany. Hij maakte een schitterende reportage met designerkleding van Martin Lamothe, Joan Ros en Ingrid Pou voor het Spaanse Fucking Young! Filmmaker Mar Font maakte een mooie film van de fotoshoot. Daniel Hull is het model dat deze kleding op eigenzinnige wijze showt. Meer artistiek werk vind je op de website van Jaume Illa Bonany.

with kind permission of Jaume Illa Bonany © 2013

24 gedachtes over “Urban Cammo

      1. Okay sweet! Love learning new languages. 🙂 I was wondering if it was something similar to that.. tried to learn Dutch once, but never got that far; however I have always adored the way it sounds and is pronounced! Keep up the amazing work!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s