Twisted Chic

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hipsters in een exclusieve fotoshoot voor het onlinemagazine Fashionisto. Ivan Genasi haalde Oliver Ruano en Matt voor de lens. De mannen dragen niet alleen een goedverzorgde baard, maar ook kleding, schoenen en accessoires van Gabriele Pasini, Dondup, Archivio Guerrini, Dirk Bikkembergs, Antony Morato, Nanot, Manuel Bozzi, Tonello, Jonathan Scarpari, Eton, Dolores Bacchi & Simonetta Martini, Rocco P. en Stefania Bertoni. De styling van de shoot werd verzorgd door Stefano Guerrini, geassisteerd door Martina Frascari en Giacomo Tagliati. Matteo Bartolini tekende voor de ‘grooming’. Op de website van Ivan Genasi vind je meer werk van zijn hand.

with kind permission of Ivan Genasi © 2014

7 gedachtes over “Twisted Chic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.