Photography

Koos by Yvonne van Os

Een fotograaf die werkt met modellen is een regisseur. Hij moet het model in de juiste houding krijgen en geeft aanwijzingen aan de assistenten die het licht bedienen. Met deze instructies gingen we de laatste les van mijn fotografiecursus in. Aan de hand van voorbeelden van professionele fotografen, moesten we model zijn, het licht bedienen en natuurlijk de fotograaf zijn. Het was hard werken, maar ook erg leuk om te doen. In de galerie hieronder zie je me als model en als fotograaf en natuurlijk het resultaat van de geschoten foto’s, minimaal bewerkt in Photoshop Elements. Klik op de foto’s voor de credits.

11 gedachtes over “Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.