Movies in Stained Glass

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Uren kan ik kijken naar glas in lood. Het zijn vaak ware kunstwerken. De afbeeldingen en afmetingen in kerken zijn vaak overweldigend, maar ook in huizen zijn ramen soms erg kunstig. Glas in lood was in het verleden een manier om je rijkdom te tonen. En ook nu moet je flink in de buidel tasten om een raam om te laten toveren tot een veelkleurig kunstwerk. Marco en Stefano Shiavon zijn ook fan van het ambacht en hebben de techniek naar het hier en nu gehaald. Posters van films uit de jaren ’80 van de vorige eeuw hebben ze getransformeerd naar glas in lood designs. Het resultaat is verbluffend. De twee Italianen uit Turijn zijn druk bezig met de uitbreiding van hun portfolio. Neem eens een kijkje op de Behance-pagina van Van Orton Design.

with kind permission of Van Orton Design © 2013

7 gedachtes over “Movies in Stained Glass

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.