Conservatories

Conservatories

Wandel je richting het zuiden in de Gardens by the Bay in Singapore dan zie je twee gigantische kassen opdoemen. De kassen zijn zeer energiezuinig, net als de rest van het park. Water wordt hergebruikt in Cloud Forest, een kunstmatig regenwoud met metershoge looppaden en evenzo hoge watervallen. De kas is ook het onderkomen van een indrukwekkend educatief centrum dat de bezoeker informeert, of eigenlijk dat de bezoeker keihard met de neus op de feiten drukt, over de klimaatveranderingen. De Flower Dome, een gigantische botanische tuin met een meterslang glazen dak dat de kas overspant zonder enig steunpilaar, wordt verwarmd door middel van zonne-energie. Beide kassen zijn, net als de rest van de Gardens by the Bay, overweldigend en zeker een bezoek waard.

3 gedachtes over “Conservatories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s