ArtScience Museum

Eames

Een gigantische lotusbloem in de haven van Singapore: ArtScience Museum. Het museum is een onderdeel van Marina Bay Sands, een complex met winkels, dit museum en het wereldberoemde hotel. Het private museum is een bezoek meer dan waard, helemaal als er een schitterende expositie van het werk van het ontwerpersduo Ray en Charles Eames te zien is. Wij hadden het geluk dat deze expositie draaide tijdens onze vakantie. ‘The Essential Eames’ laat een zo compleet mogelijk beeld zien van het werk van het echtpaar. Het oeuvre bestaat niet alleen uit de wereldberoemde meubels, maar ook uit speelgoed, posters, huizen en foto’s. De expositie is nog te zien tot en met 5 januari 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.