MMKA Framis in Progress

MMKA Framis in Progress

Een overzichtstentoonstelling van het werk van de Spaanse kunstenaar Alicia Framis in het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem (MMKA). De expositie geeft een beeld van haar werk tot nu toe. Indrukwekkend en confronterend. Helmen van gevangenen in Guantanamo Bay, waarbij namen van gevangenen via de luidsprekers worden omgeroepen. Jurken van kogelwerende stoffen, waarop teksten zijn genaaid. Teksten die vrouwen in bepaalde delen van de wereld naar hun hoofd geslingerd krijgen. Een film met naakte mannen die witte tassen showen. Als protest tegen de modellenwereld die enkel dunne vrouwen als model accepteren. Mooi is de studio met Sociale Architectuur. Ideeën over hoe we zouden kunnen samenleven. Framis in Progress is te zien tot en met 29 september 2013 in MMKA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.