Amor!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Amor! Love! Liefde! Twee mensen die elkaar liefhebben. Samen hangen op de bank. Genieten van het uitzicht over de stad. Het Braziliaanse magazine FFW mag! heeft in de nieuwste editie ruimte gemaakt voor de liefde. Liefde van twee mensen van hetzelfde geslacht. Mooie beelden in tijden van absurde wetten in Rusland en extreme outfits tijdens de recente GayPrides. Agustin Alerborn en André Felipe vieren de liefde voor de camera van Gustavo Zylbersztajn. De complete set aan foto’s en ander schitterend werk, vind je op de website van Gustavo Zylbersztajn.

with kind permission of Gustavo Zylbersztajn © 2013

6 gedachtes over “Amor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s