M°BA 2013

MoBA fascination

Eén van de mooiste locaties van MoBA 2013 was ongetwijfeld Huis Zypendaal. Het kasteel, gelegen dichtbij park Sonsbeek, is ingericht als een huis van een dandy, met kleding, geuren en schilderijen van het ontwerpersduo Ravage. De mannen van Ravage, Arnold van Geuns en Clemens Rameckers, hebben samen met creatief directeur Lidewij Edelkoort gestudeerd in Arnhem en dus was het logisch om hen te vragen om de fetisj van de man te tonen. De tentoonstelling van Ravage is ook na de sluiting van MoBA 2013 te zien in Huis Zypendaal, tot en met 30 augustus 2013 kun je door het mooie kasteel lopen en ontdekken dat de spullen van Ravage prima passen in de entourage van het huis. Een paar honderd meter verderop was kunstbont te zien in Manimals. De werken in ‘Lustrousfur’, een textielsoort dat lijkt op bont, was tijdens MoBA 2013 te zien in een iglo-achtige tent op het terrein van de 100-jarige Burgers’ Zoo. De tentoonstelling is inmiddels verdwenen, maar een bezoekje aan de jarige Burgers’ Zoo is zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.