M°BA 2013

MoBA Believe

Aanstormend talent en gevestigde namen uit Arnhem. Twee historische locaties in de binnenstad van Arnhem vormen het decor voor ‘Hurray’, de mode-expositie van jong talent van ArtEZ uit Arnhem en de rest van de wereld bevindt zich in de Mariënburg, en ‘Make Believe’, de kleurexplosie van People of the Labyrinths is te zien in de Eusebiuskerk. De kerk toont ook de ultieme fetisj, volgens creatief directeur Lidewij Edelkoort: het schort. Met schilderijen van Klaas Gubbels op de achtergrond zijn schorten in verschillende maten en soorten te zien. M°BA 2013 is nog te zien tot en met 21 juli 2013. Op de website van M°BA 2013 vind je meer informatie over Mariënburg, de Eusebiuskerk en de drie andere locaties en alle evenementen.

Een gedachte over “M°BA 2013

  1. Pingback: Amen – COS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s