M°BA 2013

MoBA Rozet

Het nieuwste gebouw van Arnhem, Rozet, ontworpen door Neutelings Riedijk, vormt het decor van de hoofdlocatie van het tweejaarlijkse modefestijn Mode Biënnale Arnhem. Trendwatcher Lidewij Edelkoort is het brein achter de 2013-editie van M°BA, dat fetisj als thema heeft. Alle soorten fetisj zijn te zien in het schitterende gebouw: zoals bondage, infantilisme, ‘nipponisme’, schoenen, consumisme en nudisme. Alles verbeeld in kleding van topontwerpers uit de gehele wereld en natuurlijk uit modestad Arnhem. M°BA 2013 is nog te zien tot en met 21 juli 2013. Op de website van M°BA 2013 vind je meer informatie over Rozet en de vier andere locaties en alle evenementen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.