A-Z of Unusual Words

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Grafische kunstenaars én tweeling. James en Michael Fitzgerald vormen samen het Ierse ‘The Project Twins’. Vanuit hun studio in Cork maken de twee kunst, design en illustraties voor commerciële doeleinden, maar ook in ‘eigen’ creatieve projecten. Het alfabet van ongewone woorden is zo’n creatief project. Het is een serie van grafische illustraties die niet-alledaagse, soms verloren gewaande, woorden verbeelden. De serie bestaat uit 26 prints die je aan je muur kunt hangen, ze zijn namelijk te koop via de webshop. De complete serie vind je terug op de website van The Project Twins, je vindt daar ook meer grafische kunstwerkjes. In de galerij (klik op de foto’s om de galerij te starten) vind je de beschrijving van het ongewone woord.

with kind permission of The Project Twins / James Fitzgerald and Michael Fitzgerald © 2013

3 gedachtes over “A-Z of Unusual Words

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.