Spijkerkwarts 2013

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Na twee succesvolle series Spijkerkwarts in 2011 en 2012, ging het roer in 2013 om. Dit jaar geen kleine voorstellingen op verschillende locaties, maar twee grotere stukken op twee locaties. Een oud en sfeervol theater en een voormalige doe-het-zelf winkel zijn de thuisbasis van de twintig acteurs die allen wonen in de wijk. Van 19 juni tot en met 23 juni 2013 worden de voorstellingen twee keer per dag gespeeld voor twee groepen van 60 bezoekers. Het resultaat is echt Spijkerkwarts: humor en drama, muziek en dans. Afgelopen maandag mocht ik de generale repetitie bijwonen en fotograferen. Op mijn Flickr. pagina vind je meer foto’s van de generale repetitie. Op de website van Spijkerkwarts vind je meer informatie over dit fijne wijkevenement en vind je ook foto’s van één van de speeldagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.