Fashionnight

Fashionnight

Modekwartier Klarendal vormde op zaterdag 15 juni 2013 het toneel voor mode, muziek, cultuur en kunst. Het was tijd voor de jaarlijkse Nacht van de Mode in Arnhem. Net als de Mode Biënnale Arnhem, M°BA13, was het thema ook hier ‘Fetish’. De modewinkels hadden veel kijkers en kopers, maar vooral de niet-modewinkels vielen op met kunst. Zoals de showroom van Studio Lenneke Wispelwey, waar naast haar eigen schitterende creaties, o.a. het controversiële servies ‘Rimware’ van Dustin Yager een plekje had gevonden. Binnenkort meer over M°BA13. De foto’s zijn gemaakt met iPhone 4s en bewerkt met instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.