In Pieces

Dress - photo by Dean West - brickartist.com

Een advocaat die liever op de vloer zit om sculpturen te creëren dan aan directietafels zit om contracten te bespreken. Nathan Sawaya zocht zijn geluk op en werd kunstenaar. Creëren is zijn passie en hij gebruikt het liefst LEGO® blokjes. Nathan heeft meer dan twee miljoen plastic blokjes, waarmee hij levensechte, drie dimensionale sculpturen maakt, die het mooist tot hun recht komen in het fotowerk van Dean West. Het werk van beide kunstenaars was in februari en maart 2013 te zien in een gallerie in New York. Kijk op In Pieces voor de gehele collectie kunstwerken. Op de website van Nathan Sawaya vind je meer van zijn geweldige werken. Meer fotografische kunstwerken vind je op de website van Dean West.

with kind permission of Nathan Sawaya © 2013

Een gedachte over “In Pieces

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s