Swedish style

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wat je van ver haalt, is lekker. Dat moet het Spaanse Fucking Young! gedacht hebben, toen ze de Zweedse fotograaf Simon Larsson vroegen een modereportage te maken met het Zweedse model Anton in de hoofdrol. Anton draagt kleding van Hugo Boss, Oscar Jacobsen, Acne, Jeremy Scott, Marc Jacobs, Tiger of Sweden, Yves Saint Laurent en Adidas. Gorjan Lauseger tekende voor de styling van de fotoshoot, Veronica Linqvist voor de grooming en Nils Magnusson was de fashion assistent. Op de website van Simon Larsson vind je meer fotografische kunstwerkjes in de stijl van deze shoot.

with kind permission of Simon Larsson © 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s