Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof

Hedendaagse kunst in een oud station in Berlijn. Hamburger Bahnhof is een speelplaats voor liefhebbers van kunst anno nu. Kunstenares Nina Canell heeft in ‘Lautlos’ een aantal alledaagse artikelen, zoals een deurbel en een transistorradio, omgebouwd tot kunstwerken. Haar werken zijn nog tot en met 23 juni 2013 te zien. In de oude stationshal beleeft kunstenaar Martin Honert zijn jeugd opnieuw in ‘Kinderkreuzzug’. Levensgrote en levensechte beelden en gebruiksartikelen, van vroeger tot nu. Zijn geweldige expositie is nog te zien tot en met 7 april 2013. Naast wisselende tentoonstellingen heeft Hamburger Bahnhof een vaste collectie van werken van onder anderen Roy Lichtenstein en Andy Warhol. Op de website van Hamburger Bahnhof vind je informatie over lopende exposities en de openingstijden.

3 gedachtes over “Hamburger Bahnhof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.