Delicious Nausea

Delicious Nausea by Fabien Nissels01

Als kind vond Fabien Nissels het leuk om de wereld te bekijken via glas. De vervormde wereld die hij door het glas aanschouwde, fascineerde hem. Jaren later bedacht Fabien dat het misschien ook mogelijk zou zijn om deze andere kijk op de realiteit zou kunnen vastleggen via een camera. Gewapend met diverse soorten glazen is Fabien op pad gegaan, op zoek naar bijzondere locaties met glazen als ‘lenzen’. De foto’s zijn puur natuur, zonder digitale filters en Photoshop. Op de website van Fabien Nissels is de complete serie te vinden. Je vindt er ook zijn ‘Blocks‘-serie, de nieuwe serie ‘Trusted Slave’ en nog meer fijne kunstwerken.

with kind permission of Fabien Nissels © 2013

2 gedachtes over “Delicious Nausea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s