National Museum of Scotland

National museum of Scotland

Maandag 28 januari 2013. De zoveelste hoosbui met harde windstoten joeg ons een museum in. Getipt door de receptioniste van het hotel, maar de kruip-door-sluip-door ingang van het museum hield de verwachtingen laag (het bleek de zij-ingang te zijn). De verrassing was groot toen we eenmaal goed en wel in het National Museum of Scotland waren. Als kinderen in een snoepwinkel keken we onze ogen uit en genoten we van de mooie opstellingen, de vele attributen en vooral van het schitterende gebouw. Design, kunst, cultuur, natuur en geschiedenis onder één dak. Interactief en informatief. Een ware ontdekking en een ‘must-see’ voor iedereen die naar Edinburgh gaat.

2 gedachtes over “National Museum of Scotland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s