Queen

Photo 28-01-13 18 05 09

Het einde van een tijdperk nadert. Op 30 april 2013 zal Koningin Beatrix afstand doen van de troon en zal Prins Willem-Alexander worden ingehuldigd als Koning der Nederlanden. De koningin deelde dit op 28 januari, drie dagen voor haar 75e verjaardag, mee op radio en televisie. Dankzij de livestream van NOS konden we dit nieuws volgen in Edinburgh. Na 33 jaar koningschap vond de vorstin dat het tijd was voor de volgende generatie. Nederland zal een kundige en hartelijke koningin missen.

2 gedachtes over “Queen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s