Life in Five Seconds

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om uitgebreid in de boeken te duiken en jaren lang in de schoolbanken te zitten? Inderdaad. Leren moet sneller kunnen. In vijf seconden zou je de geschiedenis moeten kunnen leren, alles te weten komen van belangrijke personen uit de wereldgeschiedenis. Gianmarco Milesi en Matteo Civaschi van het Milanese creatieve bureau H-57 begrijpen mensen met een aandachtsspanne van vijf seconden en maakten het boek ‘Life in Five Seconds’. In het boek zijn 200 gebeurtenissen op humoristische wijze grafisch weergegeven, zoals het laatste avondmaal, de uitvinding van elektriciteit en het uitsterven van de dinosaurus. Op de website van Life in Five Seconds vind je meer informatie over het boek. Meer projecten en grafische ontwerpen vind je op de website van H-57.

with kind permission of H-57 Creative Station © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.