Mr. Torrens

Rory Torrens by Eva K. Salvi 01

Hij noemt zichzelf een stereotype model. Hij leeft vanuit een koffer en weet van ieder plekje op de wereld een thuis te maken. Rory Torrens is een Brit en heeft Groot Brittanië als echte thuisbasis. Zijn ambitie is om na zijn modelcarrière acteur te worden. Of superheld. Rory is gefotografeerd door de Londense fotograaf Eva K. Salvi voor de ‘Obsession’-editie van Fiasco Magazine. Andere indrukwekkende portretten en modereportages vind je op de website van Eva K. Salvi.

with kind permission of Eva K. Salvi © 2012

4 gedachtes over “Mr. Torrens

  1. You will get used to me in expressing appreciation for the male form and above all eyes. This shoot is a unique mini-universe into a specific male, with such sensual/erotic features accentuated by his poses. An absolute delight of something so beautiful, is hard to think of it as human. Thank you for sharing such an amazing specimen.

  2. Reblogged this on Infernal Deity of a Psychotic Mind and commented:
    You will get used to me in expressing appreciation for the male form and above all eyes. This shoot is a unique mini-universe into a specific male, with such sensual/erotic features accentuated by his poses. An absolute delight of something so beautiful, is hard to think of it as human. Thank you for sharing such an amazing specimen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.