Game Over!

Hargreaves - Game Over Chess

December. De maand van feesten, familie en cadeaus. De ideale maand om spelletjes te krijgen en te spelen. In de decembergedachte maakte Henry Hargreaves een nieuwe serie van kunstwerken: Game Over! Door de kleuren van de spellen, die hij in zijn jeugd speelde, te ‘strippen’, maakte hij de spellen waardeloos om mee te spelen en vestigde hij de aandacht op de vormen. De sculpturen komen volledig tot hun recht. We zien hoe mooi de vormen van zichzelf zijn. Op de website van Henry Hargreaves zie je meer mooi werk van zijn hand. Je zag op COS al eerder werk van deze sympathieke kunstenaar: Rice as an Experience.

with kind permission of Henry Hargreaves © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s