Crystal Palace

De ouderwetse gloeilamp verdwijnt langzaam uit de lampenkappen. We gaan over naar milieuvriendelijker verlichting, zoals spaarlampen, halogeen en LED. De Engelse topontwerper Lee Broom heeft voor het ‘London Design Festival’ in september 2012 de sfeer van de gloeilamp terug weten te brengen. In zijn studio in Londen bouwde de 37-jarige Lee een ‘winkel’ waarin de lampen zijn uitgestald. De ‘peertjes’ zijn gemaakt van kristal glas, waardoor een schitterend licht ontstaat. De kristallen ballen worden aangelicht door LED-lampen. Ook na het festival zijn de lampen te bekijken, bij jezelf in huis. De lampen zijn namelijk te koop. Voor informatie over de Crystal Bulb Shop en over de schitterende Bulbs ga je naar de website van Lee Broom.

with kind permission of Lee Broom Studio © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s