The 4th Floor

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Cecilie Harris heeft weer een geweldige fotoshoot afgeleverd voor Boys by Girls, het project dat ze samen met India Hobson is gestart om mannen te tonen vanuit vrouwelijk perspectief. The 4th Floor is een serie met verschillende modellen. In de 26e aflevering is één van de favoriete modellen van Cecilie, Matthew Bell, te zien. Matthew is liefhebber van muziek, hij speelt saxofoon en gitaar in bandjes. Hij kan overal slapen, ‘zelfs op een croissant’. Matthew Bell draagt kleding van Zara en Marni for H&M. De complete serie vind je op de website van Boys by Girls.

with kind permission of Cecilie Harris © 2012

Een gedachte over “The 4th Floor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s