Regressive

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het Museum voor Moderne Kunst Arnhem heeft tot en met 27 januari 2013 de Nederlandse primeur van twee fotoseries van Erwin Olaf. Het museum verwierf ‘Keyhole’, een serie en installatie uit 2011. ‘Berlin’ is een serie uit 2012. Erwin Olaf maakte deze serie met het prijzengeld dat hij won met de Johannes Vermeer Prijs. De serie is geschoten in Berlijn en verbeeldt de gelijkenis tussen onze tijd en het interbellum (periode tussen de twee wereldoorlogen). De derde serie ‘Dusk & Dawn’ is gemaakt in 2009. De tentoonstelling omvat twee zalen in het MMKA en is dus klein van stuk. Een perfecte expositie voor een museumbezoekje tussen de bedrijven door of op een regenachtige vrijdagmiddag in november. Op de website van het MMKA vind je meer informatie over deze en andere exposities. Werken uit het oeuvre van Erwin Olaf vind je op zijn website. De foto’s zijn gemaakt met iPhone 4S en bewerkt met instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.