Venezia

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een stad als geen ander. Geen wegen, geen auto’s, geen zebrapaden en ook geen verkeerslichten. Personen- en vrachtvervoer is via boten. Vaak gemotoriseerd en soms romantisch met een gondelier. Venetië was een fijne verrassing in de 5-stedentrip door Italië. We waren er vlak voor de Architectuur Biënnale, waarvoor de voorbereidingen in volle gang waren. Moderne architectuur en moderne kunst zijn nauwelijks te vinden in het straatbeeld. In 2009 werd daar een beetje verandering in gebracht, dankzij het beeld il ragazzo con la rana van Charles Ray voor de 53e biënnale. Venetië wil ik zeker terug zien, het liefst tijdens een volgende Biënnale! En tot die tijd hebben we gelukkig de foto’s nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.