Art Class

Kunst! Uitvoeren of begrijpen. Je kunt het leren. Kristof Kralik en Markus Zotter doen een poging in de nieuwste modereportage van Vangardist Magazine. Christopher Klettermayer schoot deze kunstzinnige reportage, met kleding van Frankie Morello, Eva Poleschinski, H&M, Emporio Armani, United Nude, Drykorn, Martha Foremniak, Monsieur Steve, John Galliano en Converse All Stars. De kunstwerken zijn van Pirmin Blum, Johann Schmied en Alex Kiessling. Kijk op de website van Christopher Klettermayer als je benieuwd bent geworden naar zijn werk. Naast modefotografie, maakt deze Weense fotograaf ook schitterende en indringende fotoreportages over ondermeer vluchtelingen, voetbalfans, oorlogsgebieden en ballet.

hair & make-up: Alexandra Elena – fashion editor: Mirza Sprecakovic

with kind permission of Christopher Klettermayer © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.