Imagine MOTI

MOTI, Museum of the Image staat in Breda en is in 2011 getransformeerd van een puur grafisch museum naar een plek waar beelden een plek vinden. Het museum is gevestigd in een oud gasthuis dat sinds 1246 staat vermeld in de lokale archiefstukken. Het gebouw is in de loop van de jaren uitgebreid en is recent gerenoveerd door architect Hans van Heeswijk. MOTI beschikt over een vaste collectie bestaande uit grafisch werk van Nederlandse bodem. Tot 2 september 2012 is Rollercoaster te zien. Een tijdelijke tentoonstelling samengesteld door schrijver Joost Zwagerman. De schrijver nodigde honderd min of meer bekende Nederlanders uit om betekenis te geven aan beelden uit de 21ste eeuw. Een mooie reis door de prille geschiedenis, waarin het beeldverhaal steeds belangrijker is geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s