Postcard from London

Welke kaart ik als dank wilde ontvangen. Het aanbod was geweldig en natuurlijk voelde ik me vereerd, maar zelf een keuze maken uit die schitterende serie kaarten… Dus vroeg ik Judy Robinson om haar favoriete kaart te kiezen, of eigenlijk haar favoriete ‘London Spot’. Vrijdag 10 augustus 2012 viel de kaart op de deurmat. Met een lieve brief. Een kaart van St. Paul’s Cathedral. Een kathedraal ontworpen door Sir Christopher Wren in 1673 en als kerk voltooid in 1710. Hier vind je het artikel over de mooie kaarten van Judy Robinson en op de website van Papertango kun je ze zelf bestellen. Thanks Judy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s