London Sites

Zomer 2012 en Londen staat volledig in het teken van de Olympische Spelen. Vele toeristen zullen de komende weken proberen een glimp van de spelen op te vangen en gaan voor de sportieve activiteiten. De bekende toeristische attracties van Londen zijn misschien de komende weken zonder rijen toeristen te moeten trotseren, makkelijk te bekijken. En als je niet naar Londen gaat, dan zijn er altijd nog de mooie kaarten van Judy Robinson. Ware papieren kunstwerkjes, zijn de ansichtkaarten van Judy. De volledige serie van twaalf kaarten is te zien (en te koop) op de website Papertango.

with kind permission of Judy Robinson © 2012

Een gedachte over “London Sites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s