Spijkerkwarts 2012

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De bewoners van de Arnhemse wijk Het Spijkerkwartier zijn creatief. Niet een klein aantal, maar met z’n velen zijn de bewoners creatief. Het was dan ook heel gemakkelijk om voor het tweede achtereenvolgende jaar een cultureel festival te organiseren: Spijkerkwarts. Van 14 juni tot en met 17 juni werden iedere dag 24 voorstellingen opgevoerd. Muziek, zang, animatie en toneelspel door bewoners van de wijk op vaak bijzondere locaties in de wijk. Binnen een periode van nog geen week waren alle kaarten in de voorverkoop uitverkocht, maar gelukkig hebben we de foto’s nog voor degenen die Spijkerkwarts hebben gemist, of gewoon nog een keer willen herbeleven. Op de website van Spijkerkwarts vind je een uitgebreide set aan foto’s en verhalen en ook op mijn Flickr! pagina vind je veel foto’s.

Een gedachte over “Spijkerkwarts 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s