Paper Models

De schaal is 1 op 100. Het materiaal is papier. Knippen en bouwen doe je zelf. De Japanner Naoki Terada ontwerpt een kleine wereld, die dankzij de Japanse perfectie mooier is, of op z’n minst mooier lijkt, dan de grote boze wereld. De modellen zijn zeer gedetailleerd en juist die details maken het leuk om de modellen te maken, aldus de kunstenaar. Op de website van Terada Mokei zijn vele voorbeelden te zien van de papieren modellen, zoals details van Tokyo, New York en Amsterdam. De modellen zijn allen te koop via de website en dus kun je je eigen New York of Tokyo creëren. Ook vind je op de website het boek waarin wordt uitgelegd hoe de modellen het levenslicht zien.

with kind permission of Terada Mokei © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.