A sundayafternoon in Arnhem

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zondag 13 mei 2012, moederdag. Een ideale dag om Amerikaanse auto’s te bekijken, decennia oude techniek op kades te bestuderen en plezier te beleven in een metershoge zweefmolen. Yep, Arnhem begrijpt de geëmancipeerde moeders. Liefhebbers van Buick, Corvette en Greyhound-bussen kwamen aan hun trekken tijdens het American Cars festival in het centrum van de stad. Op de Rijnkade lagen mooie boten en werd geshowd hoe zand van boot naar land werd gebracht. Op De Markt staat de jaarlijkse kermis, met botsauto’s, een draaimolen, een balen-waterbak en de metershoge zweefmolen. Het zomerfestivalseizoen in Arnhem is geopend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s