I MAS THERE

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een aantal stedelijke musea in Antwerpen vond in 2011 onderdak in een gebouw met uitzicht over de stad en de Schelde. Museum aan de Stroom (MAS) staat in het Eilandje, de oude binnenhaven die een ‘verhipping’ ondergaat. Het resultaat mag er zijn. Collecties die geweldig tot hun recht komen in schitterende opstellingen. Zeven verdiepingen vol schilderijen, artefacten, installaties, foto’s, video’s en beelden. Vier thema’s verdeeld over vijf verdiepingen, van machtsvertoon tot leven en dood. Eén etage is beschikbaar voor tijdelijke tentoonstellingen. Dankzij de verbouwing van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, hangt een deel van de collectie tot en met 30 december 2012 in het MAS. Het dak is vrij toegankelijk. Kijk op de website van MAS voor meer informatie over dit fijne museum.

Een gedachte over “I MAS THERE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.