Praha Bakeshop

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ooit begonnen door een Praagse mevrouw als gewone bakker en nu één van de mooiste en hipste lunchplekken van Praag: The Bakeshop. Een heerlijke plek om lang te genieten van de heerlijke sandwiches, salades, soepen, taartjes en drankjes. Maar ook de plek voor de buurtbewoners om hun brood te halen. The Bakeshop is toerist-vriendelijk, je wordt er in perfect Engels te woord gestaan. Of zou dat komen door de Engelse eigenaar. Ga je naar Praag? Zoek The Bakeshop in de Joodse wijk, dichtbij het centrum, aan Kozí 1. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s