Some dudes marry dudes

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het homohuwelijk: het blijft een issue in de Verenigde Staten. In juni 2011 werd in New York het homohuwelijk gelegaliseerd, maar in grote delen van het land is het nog steeds een no-go. Tijdens de presidents-verkiezingen, later in 2012, zal het onderwerp vast weer hoog op de agenda komen te staan en dus gooit Flaunt Magazine nog wat olie op het vuur bij de conservatieven. Brian Shimansky en Chad White spelen een homostel in een modereportage van Ruvan Wijesooriya. De complete reportage vind je op de website van Flaunt. Op de website van Ruvan Wijesooriya vind je meer mooi foto- en videowerk.
with kind permission of Ruvan Wijesooriya © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s