Anouk

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nederlands’ eigen ‘rockbitch’ gaat het rustiger aan doen. Anouk gaat niet meer optreden in achterafzaaltjes en wil meer tijd besteden aan haar gezin en aan de opnames van studio-albums. Een beetje afscheid nemen doe je in stijl: twee keer 40.000 bezoekers in een uitverkocht Gelredome, in m’n eigen woonplaats Arnhem. Het eerste concert was op 8 maart, het tweede en voorlopig laatste soloconcert is op 11 maart 2012. Het stadion werd in de volle breedte gebruikt. Vier podia waren over het veld verspreid en op deze podia speelden de begeleiders die Anouk in de afgelopen jaren had versleten. Het concert was een reis door de tijd en iedere periode in de carrière van de zangeres speelde zich af op een ander podium. Anouk was goed bij stem. Ze was uitgelaten, zwaaide naar het publiek en was veelvuldig aan het lachen. Een prima concert, ook voor iemand die eigenlijk niet zo van haar muziek houdt. Het laatste setje, met muziek van het laatste album, was voor mij hoogtepunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.