Shadows

Iedereen kent ze, de Americaanse superhelden. Voor de leek zijn het allemaal helden, voor de comic-liefhebbers is er een groot verschil tussen de ene held en de andere. Er zijn twee grote studio’s in de Verenigde Staten die de rechten hebben op de bekendste helden: DC en Marvel. Je slaat vanaf nu geen flaters meer tijdens feestjes, dankzij Lily’s Factory een mooie grafische opsomming van de helden. The Flash, Superman en Wonder Woman, allen in de linkerrij, komen van DC. Marvel heeft de helden Spiderman, Captain America en Iron Man in de geledingen. De schitterende kunstwerken zijn te vinden (en te koop) op de website van Lily’s Factory. Daar vind je nog meer helden (Batman, Green Lantern, Wolverine, Hulk).

 with kind permission of Lily’s Factory © 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s