Wonder World

Wonder WorldJoel Robison a.k.a. Boy Wonder maakt schitterende foto’s waarin hij zelf vaak de hoofdrol speelt. Hij heeft meegedaan aan de serie ‘365’, waarin fotografen iedere dag een foto plaatsen op Flickr. Canadees Joel haalt zijn inspiratie uit de seizoenen, feestdagen, comics én Coldplay! De kunstwerken publiceert Joel Robison op fotosite Flickr en verkoopt hij via Etsy. Foto’s: Ghost of Christmas; Sustainable Energy; Light a fire, light a spark (Charlie Brown); I used to rule the world (Viva la Vida); Look at the stars, look how they shine for you (Yellow); Lights will guide you home (Fix You). De laatste vier foto’s zijn geïnspireerd door songteksten van Coldplay.

with kind permission of Joel Robison © 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.