Porcelain Skin

In de 18e eeuw raakte porselein in de mode. Niet alleen borden, kommen en bekers, maar ook tafelstukken deden hun intrede. Natuurlijk waren de tafelstukken niet bij de gewone man te vinden, maar wel bij de gegoede burgerij en vorstenhuizen. Tafelstukken lieten vaak taferelen zien jachten, een dag in het park of een schaal met fruit van porselein. Na jaren uit de mode zijn de tafelstukken weer terug. En hoe. Chris Antemann gaf een eigen draai aan de porseleinen tafelstukken. Met een knipoog naar de roerige tijden in de 18e en 19e eeuw, waarin extravagante eetfeestjes en drinkfestijnen als vermaak van de vorsten dienden. Chris begon met haar werken in 2009 en heeft al menig tentoonstelling op haar naam staan. Meer van deze geweldige kunstwerken vind je op de website van Chris Antemann.

 

 

 

with kind permission of Christina Antemann © 2009 – 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.