UNhate

Modemerk Benetton heeft weer eens op een positieve wijze het nieuws gehaald. Alhoewel, het Vaticaan was minder gecharmeerd van de nieuwste campagne van het Italiaanse bedrijf. In de ‘UNhate’ campagne wordt gevochten voor wereldwijde tolerantie. Wereldleiders, die doorgaans lijnrecht tegenoverelkaar staan, zijn in een kussende positie gefotoshopt om haat de wereld uit te bannen. De foto’s maken deel uit van de ‘UNhate’ campagne. De foto van een kussende paus en imam is inmiddels van de campagnewebsite verwijderd, waarschijnlijk na hoge druk vanuit het Vaticaan. De andere foto’s zijn gewoon te vinden op de website, evenals campagnefilms en een ‘kusmuur’, waarop je eigen foto’s kunt uploaden. Kijk op de UNhate website voor meer informatie.

 photos: Fabrica © 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s