Passing by

Passing by
Gewapend met een fotocamera lopen in een stad doet je anders kijken naar de omgeving. Je ontdekt plekken die je niet eerder zag en ziet beelden waar je anders aan voorbij loopt. In de Steenstraat staat bijvoorbeeld de St. Martinus kerk. Op een zondag stonden de deuren na een mis open en dus was de kerk eindelijk van binnen te bekijken. De boekenwinkel van Arnhem heeft kunst naar binnen gehaald. De werken staan en hangen tussen de boeken alsof het er altijd al was. Beelden in het park. Ze staan er en vaak zie je niet hoe mooi ze zijn in de omgeving die elke dag er anders uitziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.