La Corrida

Het stierenvechten als metafoor voor het overwinnen van verwachtingen en het gevecht voor je eigen identiteit. Fotograaf Cecilia Austin vond in Vincent Beard, Ford Models, de perfecte verpersoonlijking van deze metafoor. Cecilia: “Zijn vermogen om een breed scala aan emoties te vertolken, maakten Vincent perfect voor deze shoot.” Terwijl in Catalonië het stierenvechten als vermaak per 2012 wordt verboden, laat Cecilia zien dat met een perfecte setting de wereld rondom het stierenvechten – de gebruiken, de kleding, de dansende bewegingen – als kunstvorm heel goed kan blijven bestaan.
La Corrida is te vinden in de nieuwste editie van Bello Mag. Op de website van Cecilia Austin vind je nog meer prachtig werk van de fotograaf die opgroeide in de Filipijnen, een tijd doorbracht in Brussel en nu woont in San Francisco.
  

 with kind permission of Cecilia Austin © 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.