AenF match

September was de maand van de Cliffhanger. Het thema voor de AenF match. Op de blog van Anne en op de blog van Ferdinand zijn de inzendingen te bekijken. Het jury-rapport, dit keer werden de foto’s door Marijn beoordeeld:
Cliffhanger
In beide gevallen is bij de foto’s een persoonlijke vertelling gevoegd. Beide foto’s raken dan ook aan het persoonlijk leven van de respectievelijke maker. Waar de foto van Anne een beleving herschept, loopt de foto van Ferdinand vooruit op een aanstaand lustrum. Daar een cliffhanger tot doel heeft om kijkers nieuwsgierig naar een vervolg achter te laten, komt de foto van Anne het meest in de richting van de opdracht, nog afgezien van haar letterlijke interpretatie.
 
Zouden de foto’s worden beschouwd als een laatste plaatje in een aflevering van een fotofeuilleton, dan zou onder de foto van Anne het tekstblokje ‘wordt vervolgd’ het beste passen. De foto van Ferdinand lijkt meer een happy ending te behelzen, een sluitstuk van een periode. De knipogende Wiske ligt in zijn foto besloten als het ware. 

En daarom wordt Anne de winnares van de opdracht ‘Cliffhanger’. 

Hierbij wil de jury wel het volgende meegeven: Dian (niet Dianne sowieso) was niet degene die boven de afgrond hing in de GTST-aflevering die werd omschreven. Het was Bowien, de vriendin van Dian. Verder een alleraardigste anekdote die alleen maar toevoegt aan de foto en eentje waaruit de jury ook veel vreugde putte. Die vreugde verbleekt uiteraard bij het plezier dat de jury toekwam bij het vernemen van het aanstaande A&F-lustrum. Uiteindelijk blijkt iedereen op zijn eigen manier een winnaar deze maand 😉

Nieuw thema
Het thema voor de maand oktober is een gemakkelijke: Indian Summer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.