Arnhem CS

Arnhem is een belangrijk knooppunt voor het openbaar vervoer in Nederland. Vanaf 2007 wordt er gebouwd aan een nieuw station dat de toenemende vervoerstroom en reizigerstroom kan verwerken. Een project dat langer duurt dan gepland, maar vier jaar na de start krijgt het station eindelijk de vorm zoals UNStudio het bedoeld had. De tunnel onder de perrons is in juli 2011 in gebruik genomen en de overkapping op de perrons en de brug over de perrons zijn bijna gereed. De stationshal zal naar verwachting in 2013 gereed zijn. Meer informatie over het project vind je op de website van Arnhem Centraal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.