NYC Ground Zero

11 september 2011. Exact 10 jaar na de aanslagen op de twee torens van het World Trade Center in New York, wordt op deze datum het monument voor de slachtoffers van de aanslagen geopend. Waar ooit de twee torens stonden, zijn nu twee gigantische basins met neervallend water geplaatst. Op de rand van de basins staan de namen gegraveerd van de slachtoffers. Het monument is het eerste bouwwerk dat gereed is op Ground Zero. Op dit moment wordt gewerkt aan nieuwe wolkenkrabbers om het World Trade Center een nieuwe plek te geven. Verder wordt er een schitterend nieuw metrostation gebouwd ontworpen door architect Santiago Calatrava.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.