Giants

Gigantische konijnen, apen, badeendjes en beren op plekken waar je ze niet verwacht, maar waar ze prima passen. De 34-jarige Florentijn Hofman reist de wereld rond om zijn creaties in passende omgevingen te plaatsen. Het badeendje lag in 2009 in Osaka, Japan, een aap van flip-flops vond in 2010 een hangplek in een park in Sao Paulo, Brazilië en Örebro in Zweden vormt sinds 2011 het decor voor een geel konijn. Ook in Nederland staan gigantische werken. In Nijmegen staat sinds 2011 een uitkijk-konijn, in Amsterdam is dit jaar een beer met kussen geplaatst en één van de topwerken is in 2004 geplaatst aan het spoor bij Nieuwerkerk aan den IJssel: een muskus rat van riet. Meer van de geweldige werken van Florentijn vind je op de website.

with kind permission of Florentijn Hofman © 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.