NYC The Met

NYC The Met
The Metropolitan Museum of Art is het grootste museum van schone kunsten in New York. Het ligt prachtig in Central Park. De collectie is even uitgebreid als het Franse Louvre. Van de oude Grieken tot de Hollandse meesters, het is er allemaal te vinden. Boven Griekse en Romeinse beelden en vazen en kunsteducatie voor de allerkleinsten. Onder kunst uit Oceanië en Afrika. Modern design heeft eveneens een plek in The Met. Onder beelden van kunstenaars uit Europa. Stijlkamers met inrichting uit Europa en Amerika en onder fragmenten uit het oude Egypte en beelden uit Azië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.