NYC Project Runway

Op 24 juni 2011 vond voor het eerst in de geschiedenis van het televisieprogramma ‘Project Runway’ een live opname plaats. Een droom van supermodel en presentatrice van het programma Heidi Klum werd werkelijkheid. Het weer zat niet mee, het had geregend die ochtend en de zon liet zich om half tien nog steeds niet zien, maar ‘this is t.v.’ en dus ging de show door. De juryleden voor de tweede aflevering waren Nina Garcia, Michael Kors en gastjurylid Kim Kardashian. De groep van 16 designers zat nog wat onwennig op de stoeltjes te kijken naar de eigen creaties, die geshowd werden door modellen op stelten. Het thema van de eerste aflevering was ‘Larger than Life’. Hèt hoogtepunt van de ochtend was natuurlijk het fotomoment van Marijn met Tim Gunn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.